Jawaban Binance Futures Learn and Earn Quiz Answer - Revesery -->

Jawaban Binance Futures Learn and Earn Quiz Answer

Jawaban Binance Futures Kunci Jawaban Binance Learn and Earn Quiz Answer - Binance telah meluncurkan program Learn and Earn, sebuah cara yang berusaha untuk mempercepat aktivitas pengguna di Binance dengan memberikan konten kripto yang berkualitas. Binance Learn and Earnini meminta pengguna untuk menonton video pendidikan kripto dan membaca artikel. 

Pengguna di Binance kemudian akan mengambil kuis berdasarkan soal mereka untuk mendapatkan hadiah crypto. Di tengah meningkatnya permintaan untuk pendidikan Web3, Binance telah mengumumkan peluncuran program Learn and Earn di Binance Academy. Inisiatif ini bertujuan untuk memungkinkan pengguna mendapatkan crypto sambil mempelajari topik-topik penting di seluruh industri blockchain.

Menariknya, Binance Academy diluncurkan oleh pertukaran crypto pada tahun 2018 untuk mempromosikan pendidikan crypto dan blockchain.

Dalam rilisnya, binance mengumumkan bahwa hadiah kripto akan diberikan kepada pengguna yang menyelesaikan berbagai tugas seperti membaca artikel, menonton klip video, dan lulus kuis, dll.

Changpeng Zhao (CZ), CEO Binance, mengatakan tentang inisiatif terbaru “Crypto mengubah dunia. Kami telah melihat GameFi, di mana orang memperoleh penghasilan dari bermain game, dan sekarang kami telah membuat Binance EduFi, di mana orang dapat memperoleh penghasilan sambil belajar.

 Binance ingin memberi pengguna alat terbaik untuk meningkatkan pemahaman mereka tentang teknologi blockchain dan proyek cryptocurrency, sehingga mereka dapat membuat keputusan investasi yang lebih tepat.

Kunci Jawaban Binance Learn and Earn Quiz Answer

Open Binance APP and Click 'LEARN & EARN' Banner

Kunci Jawaban Binance Learn and Earn Quiz Answer

or Go to here : https://academy.binance.com/en/learn-and-earn

- Start Course

🟒Harmony Quiz Answer

1. Why should tokens have a finite supply?

Answer: To avoid inflation and incentivize token appreciation

2. What consencys mechanism does harmony use?

Answer: Effective proff of stake

3. Which technologies does harmony implemet to achieve scalability without sacrificing security?

Answer: Sharding and effective proff of stake

4. What is harmonys yearly network reward to validators?

Answer: 441 million tokens

5. Which of these DAOS have been funded by Harmony?

Answer: All are correct

6. What’s makes up the yearly reward at harmony?

Answer: Issuance + transaction fees

7. Harmony has created bridges for which chains?

Answer: All are correct

1. How much Grant Will harmony provide to new projects through the harmony Ecosystem fund?

Answer: $300 Million

9. How many DAOs does Harmony aim to find in the future?

Answer: 10,000

🟒QTUM Quiz Answer

1. You can purchase QTUM on binance by:

Answer: All of the above

2. Holding QTUM allows you to vote on proposal. True or false?

Answer: False

3. When did the QTUM mainnet launch?

Answer: September 2017

4. Block rewards are split betweet:

Answer: Ten Super Staker

5. QTUM holders can delegate their UTXOS behind Staker Stakers through

Answer: Offline staking

6. Qtum’s account abstaction layer ia designed to:

Answer: Combine UTXO accounting with smart contract contract

7. When delegate QTUM behind a super Staker, a user must:

Answer: Provide their wallet address to a super Staker

8. QTUM Combines

Answer: UTXO Accounting, Smart Contract Capabilities

🟒COTI Quiz Answer

1. Select is the network(s) in which COTI operates:

Answer: All are correct

2. How does COTI keep ITS transaction fees low?

Answer: All are correct

3. What does COTI MultiDAG enable?

Answer: The ussuance of tokens on top of the trustchain protocol

4. The treasure distrubutes reward to COTI holders based on fees collected from:

Answer: All of COTI’s product, including treasury, COTI pay bussines, Djed, and more

5. Which type of consensus algorithm is used on the COTI network?

Answer: POT (proff of trust)

6. How can i earn rewards from the COTI ecosystem?

Answer: Deposit native COTI into the Treasury

7. COTI ia powering Djed, which is___ first algorithmic stablecoin

Answer: Cardano’s

8. What is COTI?

Answer: A layer-1 blockchain Ecosystem designed for payments

🟒BUSD Quiz Answer :

1. A

2. A , B , C ,D 

3. B

4. A

5. B

🟒SHIB Quiz Answer :

1. A , B , C , D

2. B

3. A

4. B

5. B

6. A

🟒WOO Quiz Answer : 

1. D

2. A

3. D

4. A

5. E

6. B

7. A

8. E

9. A

🟒LUNA Quiz Answer : 

1. B

2. B

3. D

4. C

5. B

6. B

7. B

8. A , C , D

9. A

🟒POLS Quiz Answer :

1. B

2. A

3. C

4. C

5. A

6. C

7. C

8. A & D

🟒ANKR Quiz Answer :

1. B

2. D

3. A

4. D

5. A

6. A

7. B

8. A

9. D

10. A

Terus lakuin KYC 

REWARD MASUK 5-10 MENIT

Program Learn and Earn oleh Binance akan diselenggarakan secara reguler mulai hari Jumat. Terra (Luna, ANC, UST), WOO Network, Polkastarter (POLS), dan ANKR akan menjadi proyek yang termasuk dalam batch pertama program Learn and Earn. Dalam hadiah $600.000 yang telah ditentukan, pengguna dapat memperoleh token tergantung pada aktivitas yang mereka selesaikan.

Sekian Kunci Jawaban Binance Learn and Earn Quiz Answer


Ada pertanyaan? Silahkan komentar

Posting Komentar

Revesery.com

Revesery.com

Revesery.com

Revesery.com

 Join Discord kita: Disini

Download ==>